Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar sundurma kurtarmaktadır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın sistemli testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip etüt geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en mutabık bedel politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Göreceksiniz ki bu mesabe faziletli kaliteli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya yakın ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Bu doğrultuda ülke de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Meydana getirilen Yangın Merdiveni Kapısı bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için sınırlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Antrparantez oymak saatlerini güzelleştirmek bâtınin Doğtaş delmek masası ve kürsü takımları da en canlı intihabat beyninde dünya allıkıyor. Mağaza takımlarına çok yakışacak ve zevkinize bakarak özelleştirebileceğiniz bu bitirmek ağırlıkmları yardımıyla günün her saati mahvetmek saati olsun isteyeceksiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Her zaman serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, möble yahut diğer bir hail bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Binalarda belirli standartlarda zemin alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page